NOVÝ SINGL LADY GAGA MÍŘÍ DO RÁDIÍ!

23.03.2014 22:48

TZ) Americká zpěvačka Lady Gaga, která v říjnu zavítá do České republiky (o koncertu v Praze si přečti zde!), nelení a z aktuální desky ARTPOP, kterou vydala na sklonku minulého roku, posílá do rádií již třetí singl. Volba tentokrát padla na píseň G.U.Y.

Zatímco v minulém singlu Do What You Want, na kterém hostoval i zpěvák R. Kelly, se Gaga prezentovala jako jemná dáma a song měl čistě popový základ, její singlová novinka je pro změnu hodně dravá a velmi taneční. Aby taky ne, když se o ní postaral rusko-německý producent Zedd, který aktuálně patří k nejvyhledávanějším ve svém oboru a se svojí vlastní klubovou produkcí sbírá po světě ta nejprestižnější ocenění, která nedávnou korunoval cenou Grammy za svůj singl Clarity.

Lady Gaga tak díky novince G.U.Y. do jarní sezóny vstupuje v rázném tanečním tempu, které slaví u jejích fanoušků vždy asi největší úspěch. Úspěchu singlu jistě přispěje i videoklip, který můžeme očekávat každým dnem. Dodejme, že její loňské album ARTPOP podobných vypalovaček obsahuje několik. V rolích producentů se tu objevuje například RedOneDJ White Shadowwill.i.am, veterán Rick Rubin nebo francouzský DJ David Guetta.

Lady Gaga startuje s novým singlem! Nepropásněte její skvělou pecku G.U.Y. … Poslechnout si ji můžete zde: https://www.deezer.com/track/72295295

 

Lady Gaga – G.U.Y.
Autoři:  Lady Gaga, Anton Zaslavski
ISRC:  USUM71403968
(P) 2013 Interscope Records

—————

Zpět